Flemløse Sparekasse

Solid og med fødderne solidt på jorden...

Flemløse Sparekasse er en lille selvstændig sparekasse, med hjemsted i Flemløse, nær Glamsbjerg i Assens Kommune på Fyn.


Sparekassen har ni ansatte, hvilket betyder at kommandovejen ikke er lang og trang, men at gode ideer og initiativer hurtigt kan føres ud i hverdagen. Det betyder også at der hurtigt kan træffes en afgørelse i lånesager.

I Flemløse Sparekasse har vi den opfattelse, at kunder der er ens skal behandles ens - renten skal ikke være afhængig af hvor dygtig man er til at "prutte".

I modsætning til mange andre pengeinstitutter, har Flemløse Sparekasse ikke indført gebyr på konti, checks eller brug af HomeBanking - ja hos os, kan det faktisk stadig lade sig gøre at få et kontoudskrift helt gratis. Så kontakt os, hvis du er træt af gebyrer.

Hovedparten af sparekassens kunder er lønmodtagere og mindre erhvervsvirksomheder - det er også de kunder vi er bedst til at betjene. Større erhvervsvirksomheder er der andre der er meget bedre til, så det holder vi os langt fra.

Flemløse Sparekasse har en god og  solid pengetank - vores soliditetsgrad (det viser noget om hvor solidt et pengeinstitut er) er over 20%, hvor loven kræver 8% - det er da meget godt.
 

 

 

 


 

Driftstatus for netbank

Kirkebjergvej 13
Flemløse
5620 Glamsbjerg
Tlf.: 64721658
Fax.: 64722668
CVR-nr.: 31119618

Swift code: FLEMDK21

E-mail: mail@sparekassen.dk